Cookies og privatlivspolitik

Når du besøger Trekantens Trailercenter Aps indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden ved brug af cookies. På denne underside kan du læse om de cookies, der bliver brugt.

1. Ejeroplysninger

Trekantens Trailercenter Aps
Ulvehavevej 58
7100 Vejle
Telefon: 20839108
CVR: 39299852
E-mail: info@trekantens-trailercenter.dk

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Læs vejledninger til at slette eller blokere for cookies.

4. Formål med cookies på denne hjemmeside

  • Teknisk funktionalitet for at huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling for at få indsigt i, hvor mange der besøger hjemmesiden.
  • Anonymiserede data til at opdele besøgende i segmenter.

5. Google Analytics

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet og opdele anonymiserede data fra besøgende i segmenter gennem rapporten “Demografi og Interesser”, som afdækker geografisk område, køn og interesser.

Fravælg cookies fra Google Analytics med et browser-plugin.

6. Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på Trekantens Trailercenter Aps kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websites indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

7. Kontaktformular

Når du benytter dig af vores kontaktformular vil de indsendte oplysninger blive lagret på vores webhotel (hvor vi har en databehandler aftale). Disse data bliver dermed ikke gemt lokalt hos os. Ved denne form for henvendelser bliver data gemt i så lang udstrækning, at der er behov for dem. Dvs. såfremt vi har en dialog omkring et muligt salg eller forespørgsel.

Data gennemgås én gang om året, hvor ikke aktiv kommunikation slettes.

8. Privatlivspolitik

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

9. Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Trekantens Trailercenter Aps, skal du rette henvendelse på info@trekantens-trailercenter.dk eller telefon 20839108. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

10. Beskyttelse af persondataoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder at ændringer i vores behandling af personoplysninger, kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er ukorrekte eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.

Sidst opdateret d. 20. juni 2018