Privat eller erhverv

Se priser med eller uden moms

Skal du renovere en tiptrailer? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi tilbyder et stort udvalg af reservedele specifikt til tiptrailere Vi har mange års erfaring med forskellige mærker, og vi er især stærke på Variant og Unsinn tiptrailere. Vi forhandler bl.a. hydraulikpumper, batterier, trådløse fjernbetjeninger, ladepparater og meget mere. Vi tilbyder også personlig betjening, så hvis ikke du finder det du mangler, så ring til os på tlf. 20 83 91 08. 


Specifikke tiptrailer dele

En tiptrailer er et værdifuldt arbejdsredskab, og derfor kan det godt betale sig at renovere på dem inden man bytter til nyt. Mange af sliddelene, såsom bremser, kuglekobling og hjullejer er gængse dele som også findes på almindelige trailere. Derudover findes der reservedele som specifikt hører til tiptrailere, og dem kan du læse mere om herunder.

Hydraulikpumper og slanger

 

Teleskop cylindre

Under tiptrailerens lad finder vi teleskopcylinderen. Den er udformet som en række af rør indlejret i hinanden, og som gradvist bliver mindre og mindre. Hvert enkelt rør udgør således et stadie, som kan ses når cylinderen er i fuld længde. Teleskopcylinderen på en tiptrailer forlænges via hydraulisk tryk som skabes af pumpen. Når trykket fjernes presses hydraulikolien tilbage i beholderen vha. ladets vægt, og teleskopcylinderen vender således tilbage til sammenpresset tilstand.    

Sikringsbolte og tiplejer

Om end små dele, så er sikringsbolte og tiplejer en essentiel del af en 3-vejs tipper. 3 vejs-tippere er udstyret med 4 tiplejer, ét i hvert hjørne, og ved at flytte rundt på sikringsboltene dikterer man hurtigt og let hvilken vej traileren skal tippe. Det er ekstremt vigtigt man kontrollerer, at sikringsboltene er isat korrekt inden tip, da man ellers risikerer ladet falder af.  Er én eller flere sikringsbolte blevet væk, så sørg for at skaffe nye inden traileren tages i brug. 

Batterier og ladere

Magnetspoler og fjernbetjeninger