Privat eller erhverv

Se priser med eller uden moms

Lukket trailer

En lukket trailer er en bred betegnelse som bruges om trailere der kan lukkes af, eksempelvis med låg eller tag. De kan inddeles i flere kategorier som du finder herunder, bl.a. Cargotrailer, Køle/frysetrailer, Salgsvogn, Trailer med høj presenning eller Materiel Container. Hos Trekantens Trailercenter lagerfører vi altid et godt udvalg af populære produkter, og hvis du har behov for en skræddersyet løsning, f.eks. til en salgsvogn hjælper vi også gerne med det.

Lukket trailer som flyttetrailer

Der er altid ting som skal flyttes fra A til B. Desværre er vejret ikke altid til at regne med og mange vælger derfor at benytte en lukket trailer som flyttetrailer. kan du være sikker på at din last forbliver tør. Desuden kan en lukket trailer typisk låses af, så du kan opbevare dine ejendele i traileren mens du er under flytning. 

Lukket trailer til fest og arrangementer

En lukket trailer kan indrettes med forskelligt udstyr som gør den ideel til udlejning til fester og arrangementer. F.eks. kan en lukket trailer udstyres med åbning i siden så den kan bruges som bod til den lokale byfest. Se f.eks vores udvalg af salgsvogne og køletrailere.