Privat eller erhverv

Se priser med eller uden moms


Alt i udstyr til din trailer

Med det rigtige tilbehør og ekstraudstyr til din trailer kan du øge trailerens anvendelighed samt forlænge dens levetid betydeligt. Her finder du ét af landets mest komplette udvalg af trailer tilbehør til konkurrencedygtige priser. 

Uanset om du skal flytte møbler, handle ind på trælasten eller køre affald på genbrugspladsen er det vigtigt at lasten er ordenligt sikret. Hos Trekantens Trailercenter finder du et stort udvalg indenfor bagagestropper, surringsbånd og trailernet m.m. Derudover sælger vi også presenninger til trailere så du kan fragte ting selvom det regner, og samtidig skåne din bundplade for unødig fugt.

Til de fleste af vores trailere er det også muligt at tilkøbe udstyr såsom ekstra høje sider og høj presenning. Det giver god plads i din trailer når der skal flyttes havemøbler, flyttekasser, grenaffald og andre pladskrævende ting.

Men hvor opbevarer man så af alt det udstyr når man ikke bruger det? Mange vælger også at tilkøbe en værktøjskasse hvor trailernet, båndstrammere, trailerlås osv. kan opbevares når det ikke er i brug. Afhængigt af trailer-typen kan en værktøjskasse til traileren typisk monteres foran på trækstængerne eller alternativt under ladet. Så hvis du også vil have styr på stumperne, så kig nærmere her på siden og find det tilbehør du står mangler.