Privat eller erhverv

Se priser med eller uden moms


Mangler du en ny trailer, så er du landet det rigtige sted. Fra vores centrale placering i Vejle, tæt på motorvej E45, sælger vi nye trailere til både private og erhverv. Du kan f.eks. køre hertil fra byer som Fredericia, Kolding, Horsens og Middelfart på mindre end 30 minutter.
Hos os finder du et stort udvalg af forskellige trailer-typer og med mere end 500 trailere på lager er der helt sikkert også én som passer perfekt til dig. Du kan bl.a. finde kendte mærker som Variant og Unsinn eller gå på opdagelse i blandt vores nyheder fra Agados, Blyss og Hapert m.fl.

For at gøre det nemmere for dig at finde en ny trailer er de delt op i kategorier efter deres primære funktion og egenskaber. På den måde kan du hurtigt spore dig ind på hvad vi kan tilbyde indenfor det som du søger. Herunder kan du læse en kort beskrivelse af de mest populære kategorier.

 

Hobbytrailere

1 akslet – hobby

I denne kategori finder du trailere til privat brug, også kaldet fritidstrailer eller hus-og have trailer. Det er her du skal søge hvis du mangler en trailer til alt det gængse arbejde omkring huset, f.eks. at køre affaldssække på genbrugspladsen eller hente en ny sofa.
I forhold til totalvægt ligger alle trailere i denne kategori mellem 500 kg. – 1300 kg. Og den maksimale lad-størrelse er 300 x 150 cm (LxB)

2 akslet – hobby

Her er der ligeledes tale om trailere til privat brug, dog med 2 aksler i stedet for 1. Det betyder at du får en ladmæssigt større trailer, hvoraf de fleste modeller har mulighed for at siderne kan lægges ned, hvilket er praktisk når der skal læsses af og på. Samtidig har alle vores trailere i denne kategori plademål – dvs. du kan hente byggeplader på 244 x 122 cm på din lokale trælast. Trailere i denne kategori er derfor optimale til private gør-det-selv folk.

Surftrailer

Er du til aktiv ferie eller vandsport i form af windsurfing eller kitesurfing, så er en surftrailer den optimale løsning. Du kan indrette dem indvendigt så de passer nøjagtigt til dit udstyr, og på taget er der rig mulighed for at placere cykler. Med andre ord, en ideel trailer til den aktive familie.

Bådtrailer

Selvsagt finder du her vores udvalg af bådtrailere. Du finder dem i vægtklassen fra 500 kg. til 3500 kg. tilladt totalvægt og max. bådlængde op til 26 fod/813 cm. Udover bådtrailere, er dette også siden hvor du finder trailere til transport af jetski, kano og kajak.

Erhvervstrailere

1 akslet – Erhverv

I denne kategori finder du 1 akslede trailere i en byggekvalitet der gør dem egnede til erhvervsmæssig brug. Når du vælger trailere fra denne kategori får du en stærkere trailer, eksempelvis i form af tykkere bundplade, bedre understøtning og kraftigere chassis. Er du interesseret i at læse mere om denne type trailer kan klikke HER.

2 akslet – Erhverv

Her finder du boogietrailere i alle størrelser – længde fra 2,5 meter op til 6 meter og bredde fra 145 cm til 247 cm. Totalvægten på trailere i denne kategori spænder mellem 750 kg. til 3500 kg. så uanset hvad du kører med, så kan du finde en passende trailer HER

Tiptrailer

En tiptrailer forveksles ofte med en trailer med vippelad. I vores kategorisering er en tiptrailer ensbetydende med en hydraulisk tipfunktion (manuel pumpe eller el-pumpe) som sikrer at du uden besvær kan tippe jord, sand, byggeaffald af der hvor det passer dig. Derimod kan du finde trailere med vippelad under vores universaltrailer kategori. Tiptrailere fås med 1, 2 eller 3 aksler og vægtklasserne går fra 1300 kg. til 3500 kg. i tilladt totalvægt.

Maskintrailer

Hvis dit primære formål er at transportere maskiner, så skal du gå på opdagelse blandt vores maskintrailere. Alle trailere i denne kategori er designet med ét formål i tankerne – at gøre dit arbejde så let som muligt. Dvs. at lav opkørselsvinkel, gode fastgørelsesmuligheder og nem af – og påstigning er prioriteret.

Unitrailer

Har du brug for en mere alsidig trailer, og skal du bruge traileren til mere end én ting, så er en unitrailer helt sikkert noget for dig. Det er trailere med vipbart lad så du kan køre maskiner af og på. Samtidig er mange unitrailere bygget med nedfældelige sider, så de kan læsses med bl.a. pallevarer.

Autotrailer

Her har vi samlet vores udvalg af trailere til transport af biler. De fleste er designet til 1 bil, men vi har også modeller i programmet som kan rumme 2 biler.

Sænketrailer

Sænketrailere skiller sig ud ved at selve akslen kan sænkes, hvilket gør at trailerens lad kommer tættere på jorden. Det gør dem ideelle til transport små maskiner, palleløftere, motorcykler og lignende. Se hele vores udvalg HER.

Kabeltrailer

Hvis der skal graves kabler ned, så er det her du kan finde din nye trailer til transport af kabeltromler.

Rørtrailer

Rørtrailere er, som navnet antyder, lange trailere designet til at transportere rør og andre lange elementer på op til 10 meter.