Variant Trailer – Dansk kvalitet

Regionens største Variant forhandler.

Variant er en Dansk trailer producent som har leveret trailere til det Europæiske marked i mere end 40 år og igennem årene er det blevet til mere end 500.000 trailere. Således har Variant opnået status som et anderkendt mærke indenfor trailere.

Alle trailere udvikles og produceres på Variants egen fabrik i Vejle og der produceres i dag et stort program af både fritids, erhvervs og bådtrailere. Programmet indenfor hver kategori spænder bredt og det er således muligt at finde en trailer til ethvert behov. Når man vælger en dansk-produceret trailer fra Variant er man samtidig sikker på at kunne købe reservedele til sin trailer mange år ud i fremtiden, hvilket bør være med i overvejelserne når man kigger på ny trailer.

Hos Trekantens Trailercenter tilbyder vi hele Variants trailerprogram og som regionens største forhandler har vi altid et bredt udvalg på lager så du kan få den rigtige trailer med hjem samme dag. Klik på en kategori herunder og find din nye Variant trailer.

Se hele vores udvalg af trailere ved at vælge en kategori herunder.

Finansiering af ny trailer

Vi tilbyder også attraktiv finansiering af Variant trailere til både private og erhverv. Som privat kan du f.eks. få finansieret dit trailerkøb helt op til 100.000,- kr. uden renter og udbetaling. Du slipper med andre ord for at skulle have penge op af lommen og det eneste du betaler for ud over traileren er en oprettelse på 6% af købesummen.
Er du erhvervskunde og ønsker du en leasingaftale på din nye trailer kan vi tilbyde finansiering op til 500.000,- kr. og løbetid op til 60 mdr. Du vælger selv om du vil lave en udbetaling og ligeledes hvor stor restværdi traileren skal have ved udgangen af leasing perioden. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med salg og finansiering af trailere.

Læs mere om Variants historie her.