Tilbud på bådtrailer

Hos Trekantens Trailercenter tilbyder vi hele Variants program af bådtrailere samt trailere til kajak og vandscooter. Programmet består af Ocean og BB-serien som spænder fra 500 kg. til 3500 kg. totalvægt og kan rumme både fra 12 til 26 fod.
Alle modeller har fuldsvejsede, varmgalvaniserede chassisrammer, vandtætte hjullejer og de bremsede modeller er alle udstyret med rustfri bremsekabler. Herudover er alle bådtrailere fra Variant standard udstyret med kvalitetshåndspil og aftagelig lygtebom.

Størrelse på bådtrailer

Det er vigtigt at trailer og båd passer sammen for at opnå optimale køreegenskaber under transporten. Under alle annoncer her på hjemmesiden er det muligt at se hvilken størrelse den enkelte bådtrailer har kapacitet til. Størrelsen er opgjort både i fod og i centimeter. Udover længden er det også vigtigt at bådtrailerens lastevne stemmer overens med bådens vægt. Her skal der også tages hensyn til ekstraudstyr, påhængsmotor og oppakning som man måtte have ombord på båden.

Justering af bådtrailer

Der findes flere forskellige både end der findes bådtrailere. Derfor kommer de fleste bådtrailere med en række muligheder for tilpasning, således at båden kommer til at stå optimalt på traileren. Eksempelvis kan akslerne flyttes frem og/eller tilbage på alle bremsede modeller, så de står korrekt placeret ift. bådens vægt. Ligeledes er det muligt at justere placeringen samt højden af kølruller og sideruller. Her er det vigtigt at bådens vægt hviler på kølrullerne og ikke på siderullerne, da de er til for at holde bådens balance.