Lukket trailer – cargotrailer

En lukket trailer, også kaldet cargotrailer, kan tjene mange formål. Udover at kunne benyttes som flyttetrailer kan en lukket trailer også indrettes til andre formål. Det kunne f.eks være mobil værksteds trailer, gokart trailer eller som alternativ til varebil.
Her på siden finder man et bredt udvalg af cargotrailere fra Europas førende producenter, og har du brug for rådgivning står vi altid klar til at hjælpe.

Hvilken cargotrailer skal jeg vælge

Udover størrelse og totalvægt er der en række punkter man bør overveje når man vælger cargotrailer. Især er der ét punkt hvor cargotrailere ofte er meget forskellige, nemlig siderne. Lidt forsimplet er valget ofte mellem træsider (også kaldet plywood eller finérsider) og det man i populær tale kalder sandwich sider. I afsnittet herunder er det muligt at læse lidt mere om de to typer sider.

Cargotrailer med træsider

Vælger man en lukket trailer med træsider er der oftest tale om en tykkelse på 12-15 mm. beklædt med enten laminat eller glasfiber. Her vil der være forskelle på prisen da laminat er en billigere løsning end glasfiber. Dog kan det være en fordel at vælge glasfiber bl.a. fordi det er nemmere at rengøre samt nemmere at foliere på.

Cargotrailer med sandwichsider

En sandwich side er, som navnet antyder, en konstruktion bestående af flere lag. Det er altid bestående af en hård skumkerne i midten typisk mellem 15-40 mm (80-100 mm. ved frysetrailere), beklædt med enten glasfiber eller stålpaneler indvendigt og udvendigt. Fordelene ved sandwich sider er bl.a. at de vejer mindre end træsider. Ydermere har de fra en hvis tykkelse (minimum 30 mm) en isolerende effekt, hvilket er nyttigt hvis cargotraileren skal indrettes som mobilværksted.