Tilbud på Maskintrailer

Er du på udkig efter en ny maskintrailer er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg indenfor anerkendte mærker som Variant, UNSINN og Agados, og vi er altid konkurrencedygtige på prisen. Så uanset om du skal transportere havetraktorer, minilæsser eller sakselift så har vi en trailer der passer. Vi har mange års erfaring med salg af trailere til professionelle og vi hjælper også gerne med din næste maskintrailer.

Valg af Maskintrailer

Udover ladmål og totalvægt er der en række forhold som man bør overveje inden køb af maskintrailer. Eksempelvis er det på de fleste modeller muligt af foretage en række tilkøb som aluminiumsbund, skovlholder, værktøjskasse m.m.
Hvis maskintraileren anvendes til maskiner med særlig høj punktbelastning,  eksempelvis sakselifte eller 3-hjulede gaffeltrucks, kan det være en god løsning med en aludørk-bundplade. da belastningen således fordeles mere jævnt over bundpladen.
En anden vigtig ting at tage stilling til er selve opkørslen. Her skal man typisk vælge mellem komplet rampe, enkelt ramper eller vippelad. Den komplette rampe er særdeles velegnet til maskiner med 3 hjul, eller maskiner med forskellige sporvidder. På den anden side er maskintrailere med enkelt ramper eller vippelad mere alsidige, idet de ofte kan læsses med gaffeltruck og dermed bruges til andre formål.

Leasing af Maskintrailer

I stedet for at betale en maskintrailer kontant, giver det ofte bedre mening at lease traileren. Dels giver det mulighed for at beholde likviditet og dels giver det mulighed for at afskrive traileren hurtigere end de 5 år som det normalt tager. Løbetiden kan være fra 24 – 60 mdr. og såfremt det ønskes kan udbetalingen være 0,- kr.
Alle omkostninger forbundet med leasing af maskintraileren bogføres i regnskabet som driftsomkostning, og ved aftalens udløb kan maskintraileren købes fri for den på-forhånd-aftalte restværdi som kan være helt ned til 500,- kr. ex. moms.